Zlatara Imperia

Načini plaćanja i isporuka

Načini plaćanja i isporuka

Plaćanje poručenih proizvoda na web sajtu www.zlataraimperia.rs možete obaviti na dva načina:

Plaćanje proizvoda platnim karticama USKORO

Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Plaćanje proizvoda pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate kuriru gotovinom prilikom isporuke i preuzimanja proizvoda na adresi koju ste naveli prilikom porudžbine.


Isporuka proizvoda

U saradnji sa kurirskom službom Post Express, kupljenu robu isporučujemo na kućnu adresu, na teritoriji Srbije.

Cena isporuke porudžbina biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske službe Post Express. Aktuelne cene i uslove možete pogledati OVDE. Roba naručena do 15h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 4 (četiri) radna dana na adresu kupca.

Mladozenja
  Beli logo
Kreirajmo za ljubav

Priča o nama počinje 2000. godine i tada smo odlučili da krenemo putem svojih snova, a nešto kasnije ispostavilo se da je uprvo taj put jedini ispravan. Kada kažu da ljubav sve pokreće, mi bismo se složili sa time, jer bez ljubavi IMPERIA danas ne bi postojala u ovom obliku kakva jeste. Od samog početka znali smo da neće biti lako i da je kvalitet najbitniji, te nikada nismo dozvolili sebi da Vam pružimo nešto manje od najboljeg. Ono što ovoj zlatarskoj radnji i našem brendu daje čar, jeste upravo posvećenost čitave porodice i želja za istim ciljem. Taj naš cilj ne bi bio ostvariv bez Vas.

Vaša zlatara Imperia

GDE SE NALAZIMO