Zlatara Imperia

Bušenje ušiju

Bušenje ušiju

Pri bušenju ušiju koristimo trenutno najbolji aparat  „Sistem 75“ proizvodjača Studex. Ovaj sistem bušenja usiju znatno je inovativniji od  klasicnog bušenja pištoljem. Sve Studex minđuse izradjene su od hirurškog čelika i ponuda istih jako je velika i šarenolika, te smo sigurni da će razni dezeni oduševiti devojčice.

Bušenje ušiju ovim sistemom znatno je manje bolno nego ranije (bezbolno bušenje ušiju), a kada su u pitanju infekcije ne morate da brinete jer svaka minđusa dolazi u svom pakovanju i koristi se za jednokratnu upotrebu.


   

 

 

Mladozenja
  Beli logo
Kreirajmo za ljubav

Priča o nama počinje 2000. godine i tada smo odlučili da krenemo putem svojih snova, a nešto kasnije ispostavilo se da je uprvo taj put jedini ispravan. Kada kažu da ljubav sve pokreće, mi bismo se složili sa time, jer bez ljubavi IMPERIA danas ne bi postojala u ovom obliku kakva jeste. Od samog početka znali smo da neće biti lako i da je kvalitet najbitniji, te nikada nismo dozvolili sebi da Vam pružimo nešto manje od najboljeg. Ono što ovoj zlatarskoj radnji i našem brendu daje čar, jeste upravo posvećenost čitave porodice i želja za istim ciljem. Taj naš cilj ne bi bio ostvariv bez Vas.

Vaša zlatara Imperia

GDE SE NALAZIMO