Burme

Burme za nju i njega

Burma sa 2 cirkona - Burme

Burma sa 2 cirkona

ŠIFRA PROIZVODA: M650

Svaki model moguće je izraditi u belom, žutom ili roze zlatu. Bitno je znati da se burma izrađuje prema veličini prsta, pa shodno tome, cena i težina mogu da variraju. Prikazana cena je okvirna i odnosi se na jednu burmu( što znači da se smanjenjem debljine burme, može uticati i na smanjenje cene i do 20%).

Rok izrade je 7 dana, pa Vas molimo da nam se blagovremeno javite kako bismo mogli da ispunimo sve Vaše želje u očekivanom roku.

64.500,00 RSD
PRETHODNO STE GLEDALI
Burma sa 2 cirkona
64.500,00 RSD
Mladozenja
  Beli logo
Kreirajmo za ljubav

Priča o nama počinje 2000. godine i tada smo odlučili da krenemo putem svojih snova, a nešto kasnije ispostavilo se da je uprvo taj put jedini ispravan. Kada kažu da ljubav sve pokreće, mi bismo se složili sa time, jer bez ljubavi IMPERIA danas ne bi postojala u ovom obliku kakva jeste. Od samog početka znali smo da neće biti lako i da je kvalitet najbitniji, te nikada nismo dozvolili sebi da Vam pružimo nešto manje od najboljeg. Ono što ovoj zlatarskoj radnji i našem brendu daje čar, jeste upravo posvećenost čitave porodice i želja za istim ciljem. Taj naš cilj ne bi bio ostvariv bez Vas.

Vaša zlatara Imperia

GDE SE NALAZIMO