blog

Kamen strasti i ljubavi

Blog Zlatara Imperia

Rubin se smatra najcenjenijim obojenim dragim kamenom. Boja rubina varira od ružičaste pa sve do jarko crvene, boje krvi. Od davnina, verovalo se da je rubin magični kamen najviše zbog svoje boje, pa su ga zvali i kamenom života.

Njegov sjaj nikoga ne ostavlja ravnodušnim i zato se ljubav i strast vezuju za njega. Kada je u pitanju prsten sa rubinom, budite sigurni da nećete pogrešiti i da će njegova boja i sjaj oduševiti vašu damu. U kombinaciji sa belim zlatom i brilijantima, njen prtsen dobiće još veću notu elegancije i luksuza. U koliko želite da njen verenički prsten predstavlja spoj klasike i modernog, ovaj model ispuniće sve vaše kriterijume!

U našem narodu crvena boja simbolizuje radost, te je rubin idealan izbor za poklon. Ovaj kamen poklanja se bračnom partneru za 35 godina braka kako bi vaša ljubav i posle toliko godina bila puna strasti. Inspiracija u ljubavi, spoznaja istine i mudrosti, snaga života… Samo su neke od karakteristika za koje se veruje da se poboljšavaju nošenjem rubina.

Proizvodi
Prsten sa rubinom
61.000,00 RSD
NAZAD
Mladozenja
  Beli logo
Kreirajmo za ljubav

Priča o nama počinje 2000. godine i tada smo odlučili da krenemo putem svojih snova, a nešto kasnije ispostavilo se da je uprvo taj put jedini ispravan. Kada kažu da ljubav sve pokreće, mi bismo se složili sa time, jer bez ljubavi IMPERIA danas ne bi postojala u ovom obliku kakva jeste. Od samog početka znali smo da neće biti lako i da je kvalitet najbitniji, te nikada nismo dozvolili sebi da Vam pružimo nešto manje od najboljeg. Ono što ovoj zlatarskoj radnji i našem brendu daje čar, jeste upravo posvećenost čitave porodice i želja za istim ciljem. Taj naš cilj ne bi bio ostvariv bez Vas.

Vaša zlatara Imperia

GDE SE NALAZIMO